Particulier bouwen

01                                                                                                       

 

Voor een renovatie of nieuwbouw bent u ook als particulier aan het juiste adres bij BMN aannemers B.V. Wij hebben veel ervaring in het renoveren van woningen, monumentale panden, garages, aanbouwen, dakkapellen en dergelijke. Ook voor het onderhoud van gebouwen bent u bij ons in goede handen. Denk bijvoorbeeld aan regulier onderhoud of specifieke onderhoudswerkzaamheden zoals het vervangen van houten, kunststof of aluminium kozijnen, een dakrenovatie of het plaatsen van dakramen. Het onderhouden van alle voorkomende gevels is ook een van onze specialismes. Uw gevel is per slot van rekening het visitekaartje van uw woning. Door uw woning goed te laten isoleren bespaart u een hoop geld en zorgt u ook voor een grote verbetering van het wooncomfort. BMN aannemers B.V. is een expert op het gebied van duurzaam bouwen en het bieden van passende energiebesparende oplossingen om uw leefcomfort te verbeteren en natuurlijk ook om geld te besparen en niet te vergeten het milieu minder te belasten.

14

Wilt u een op- of aanbouw dan bent u bij BMN aannemers B.V. aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring bieden wij de meest uitgebreide mogelijkheden. Waar veel bedrijven kosten besparen op materiaal en arbeid, richten wij ons op duurzaamheid. Niet alleen richten wij ons op de bouw, wij houden ook rekening met de juiste ventilatie zodat er een juiste balans ontstaat in uw woning. Wij bieden ook de mogelijkheid om aangebouwde delen bij uw woning te betrekken d.m.v. een doorbraak. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Bent u op zoek naar een geschikte dakkapel voor uw zolder om deze te vergroten of een dakraam voor meer licht inval? of moet het dak in zijn geheel worden gerenoveerd, geïsoleerd of vernieuwd? BMN aannemers B.V. verzorgt dit graag voor u. Wij leveren dakkapellen in alle soorten en maten en ook kunststof of prefab daken. Van hout tot kunststof, wij geven u het juiste advies om u te begeleiden naar een nieuw dak. Heeft u een oud dak met asbesthoudende delen, BMN aannemers B.V. kan voor u het hele traject uitvoeren incl. het asbest verwijderen. Door gebruik te maken van de juiste specialisten lossen wij ieder probleem op.