01

Voor renovatie aan uw huidige woning of nieuwbouw huis bent u ook als particulier aan het juiste adres bij BMN. Wij hebben veel ervaring in het renoveren van woningen, monumentale panden en aanbouw projecten.

Ook voor het onderhoud van gebouwen bent u bij ons in goede handen. Denk aan regulier onderhoud of aan specifieke onderhoudswerkzaamheden, zoals het vervangen van houten, kunststof of aluminium kozijnen of denk bijvoorbeeld aan een dak renovatie van uw kantoorpand of woning .

Het onderhoud van alle voorkomende gevels is ook een van onze specialisme. Uw gevel is per slot van rekening het visitekaartje van uw woning. Door uw woning goed te laten isoleren bespaart u een hoop geld en zorgt u voor een grote verbetering van uw eigen wooncomfort. BMN is een expert op het gebied van duurzaam bouwen en op het gebied van passende energiebesparende oplossingen. Dit om zo het leefcomfort zo aangenaam mogelijk te maken en natuurlijk ook om geld te kunnen besparen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk om zo het milieu minder te belasten.

14

Wilt u een op of aanbouw dan bent u bij BMN aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring bieden wij de meest uitgebreide mogelijkheden. Waar veel bedrijven kosten besparen op materiaal en arbeid, richten wij ons op duurzaamheid. Niet alleen richten wij ons op de bouw, wij houden ook rekening met de juiste ventilatie, zodat er een juiste balans ontstaat in uw woning. Wij bieden ook de mogelijkheid om aangebouwde delen bij uw woning te betrekken d.m.v. een doorbraak. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u een woning en/of pand met asbesthoudende delen, BMN kan voor u het hele traject uitvoeren incl. het asbest voor u verwijderen. Door gebruik te maken van de juiste specialisten kunnen wij het asbest verwijderen en afvoeren onder de juiste regelgeving.